FANDOM


POL Kurów COA KurówPoland
Lambang Kurow Lokasi Kurow di Polandia
Kurow
Nagara Polandia
Propinsi Lublin
Walikota Јan Lubek
Hak kota 1442-1870
Ngadeg before 1185
Pangeusi 2 782 (30.06.2006)
Aréa 11,32 km²
Kapadetan 246/km²
Kode aréa (+48) 81
Sistim koordinat géografi 51°24′ N 22°11′ E
Pelat nomer LPU
Kota kembar teu aya

Kurow (Basa Polandia: Kurów) ngarupakeun hijina désa di kidul-wétané Polandia, antarana Pulawy jeung Lublin, di pinggir kali Kurowka. Désa ini pusatna hijina gmina (kalurahan) di Propinsi Lublin (Basa Polandia: województwo lubelskie). Pangeusina aya 2.782 urang (2006).

Jèndral Wojciech Jaruzelski lair di Kurów.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Więcej z Fandomu

Losowa wiki